Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Längtan

Publicerad 2012-07-31 08:40:28 i Allmänt,

Idag längtar jag efter min säng och att få SOVA. Igår var en lång dag på alla sätt, först 8 timmar jobb och sen genast efter det 3 timmars bilresa till Vampula och hämta hem mitt nya sto. Det kändes som en evighet och så när vi kom hem så skulle ju hästarna vaktas och utfodras osv.. Var i säng runt 01.30 och så väckning klockan 07 imorse.
Det var inga som helst problem att introducera hästarna för varann, Zenta ställde sig och åt det första hon gjorde och brydde sig skit i Ville. Ville i sin tur var helt exalterad utav att få en ny flickvän och blev nog lite snopen när hon gav honom kalla handen :D

Idag efter jobbet ska jag hämta Pia som kommer till mig på sleepover, och väl hemma ska jag bekanta mig lite mer med stoet. Ska rykta henne, smörja alla småsår hon har och gå igenom henne. Kanske går jag ut och gå med henne också och lär känna henne :)

Nu ska här fixas lunchen klar så att vi är mätta och klara för att gå till parken vid tolv. Lägger in bilder på Zenta ikväll om bredbandet funkar!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela