Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Go hardcore or go home

Publicerad 2014-10-29 20:32:07 i Allmänt, Min viktresa,

När jag satt här i soffan tidigare ikväll tröttnade jag på att må som jag gjort den senaste veckan. Så jag bestämde att nu är jag frisk från den här förbannade förkylningen och så drog jag iväg och tränade. 
 
Och nu tänker jag föra lite träningsdagbok här, mest för att jag vill ha koll på vad jag gjort och det är ju här jag skriver om allt annat i mitt liv så det ska väl gå för sig :) 
 
Jag började med att värma upp med 1 km rask takt på crosstrainern. Sen var det musklernas tur, och det såg ut såhär: 
 
4 x 20 triceps, 20 kg vikt
4 x 20 bröst, 20 kg vikt
4 x 20 axlar och rygg, 30 kg vikt
2 x 20 biceps, 10 kg vikt
5 x 20 ben, 40 kg vikt
 
3 x 10 squats
20 (!!) situps
 
2 km rask takt på crosstrainern som avslut. 
 
Och mina arma stackars muskler, smisk fick de! Jag kunde knappt gå ner för trapporna från vinden för benen skakade så mycket haha! Mest stolt är jag över att jag klarade av att göra 20 situps, jag har aldrig någonsin klarat dem men nu gick det nästan smärtfritt! 
 
Nu sitter jag här, nyduschad, med en proteinshake i handen och världens bästa känsla i kroppen. Alla muskler ömmar, jag kunde knappt lyfta armarna över huvudet för att tvätta håret och när jag skulle sätta mig i soffan fick jag slänga mig ner. Det är skrämmande så dåligt skick jag är i, men jag måste börja nånstans och med min beslutsamhet ska det inte ta länge innan jag kommer i form. Heja mig! 
 
Hemmagymmet ser inte ut för mycket men det innehåller allt man behöver för att träna alla muskelgrupper. Utöver den här har vi en bänkpress med skivstång och ca 130 kg vikter nere i källaren. En rejäl crosstrainer med pulsmätare och intervallprogram, en roddmaskin med samma funktioner och en motionscykel finns också. Det betyder att jag inte behöver lägga pengar på ett dyrt gymkort! 
 
Tjockisarmarna kan börja räkna sin tid för snart ska de vara väck!
 
Äckliga uppfinning, jag insåg vilken fruktansvärt dålig kondition jag har när pulsen låg på 130 när jag var klar.. 
 
Go hardcore or go home! 
 
Och de här godingarna är på väg hem till mig helt enkelt för att jag är värd det! Så rysligt snygga så det finns inte, de kommer från Better Bodies och finns att köpa på Fitnesstukku för 89,90€. Jag köpte även träningshandskar i samma serie för 19,90.
 
Och så måste jag ge en utvärdering på Intensity pulvret jag skrev om i pulver och piller inlägget. Man ska blanda pulvret i 3 dl vatten och dricka det en halv timme innan träning, och en till shake under träningen för att få extra pump och undvika mjölksyra. Och jag kan säga att det funkar! Jag blev helt jäkla speedad av allt koffein, det blev som myror i hela kroppen som bara försvann när svetten sprutade. Så alla tummar upp för Intensity från Star Nutrition!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela